Kontakt os i dag på

telefon:

40 84 62 26​

Papirisolering fremstillet af bæredygtig genbrugspapir

​Hos A. Multi og Papirisolering ApS har vi mange års erfaring med indblæsning af papirisolering i bygninger for både private og erhverv i Vorbasse nær Esbjerg, Vejle og Grindsted samt omegn. 

Derfor er vi den oplagte samarbejdspartner, når der skal isoleres. ​ Samtidig er dét det billigste produkt på markedet, så du kan både være økonomi- miljø- og kvalitetsbevidst på samme tid. Se hvor meget du kan spare her. ​​​

Hvorfor er papirisolering den bedste løsning?

Anvendelsen af isolering med papir stiger hvert år, og det er ikke uden grund. Modsat for eksempel isolering med mineraluld, som dårligt tåler fugt, så reagerer isolering med papir stort set ikke på fugt, hvorfor det er sværere for skimmel og andre negative konsekvenser at kunne udvikle sig.

​Da det samtidig er tilsat brand- og svampehæmmende mineralske salte – i små doser – er det en ideel isolering til alle typer byggerier. Med papirisolering minimerer man risikoen for fugtskader på byggeriet, samtidig med at det giver et sundt indeklima og en effektiv isolering.

Indblæsning​ skal foretages med rigtige maskiner

Det er vigtigt at lade professionelle stå for indblæsningen af isolering med papir for at sikre den optimale og holdbare effekt. ​Indblæsningen skal foretages med de rigtige maskiner, og dem har vi. Maskinerne sikrer den korrekte densitet af papirulden, hvorfor manuelt arbejde med papirisolering må frarådes.

​Her kan papirisolering med fordel anvendes

  • Loftkonstruktioner
  • Etageadskillelse
  • Indervægge
  • Indvendig isolering af massiv ydermur
  • Isolering af ydermur med træskelet
  • Uudnyttet loft- og skunkrum
  • Hulmurskonstruktioner
  • Etagedæk, når isoler ligger over fugtspærre eller betondæk

Vi kan hjælpe dig med et tilbud allerede i dag

Har du lyst til at høre mere om den miljøvenlige papirisolering, så er du velkommen til at kontakt os på telefon 40 84 62 26 eller på e-mail albe@os.dk . Du kan også kontakte os her og få et uforpligtende tilbud og hør mere om pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Tilbud!​

​Vidste du også, at vi også udfører tømrerarbejde? Så skal der skiftes tag, vinduer, døre, bygges en hal eller andet, så kontakt os for at få et tilbud!

Se vores anmeldelser

A. Multi og Papirisolering ApS

CVR: 35033122

Telefon: 40 84 62 26

Mail:​ albe@os.dk

A. Multi og Papirisolering ApS

Sorgenfrivej 7

6623 Vorbasse
Tlf.: 40 84 62 26
CVR: 35033122
albe@os.dk